Sajtóközlemény - 2013.04.11

Uniós támogatásból szakorvosi létszámbővítés valósul meg a Kanizsai Dorottya Kórházban a hiányszakmákat jelentő álláshelyek betöltése végett
TÁMOP-6.2.4.A-11/1-2012-0007
2013.04.11.

A Kanizsai Dorottya Kórház 49.999.947.-Ft uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett „Foglalkoztatás támogatása egészségügyi intézmények számára” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt keretében 5 fő szakorvos felvételével az intézmény humánerő-forrás feltételeit tovább fejlesztette.

Felvételre került 1 fő aneszteziológiai és intenzív terápiás szakorvos, 1 fő sürgősségi és betegellátó szakorvos, 1 fő általános röntgendiagnosztikai, 1 fő mozgásszervi rehabilitációval rendelkező szakorvos, valamint 1 fő csecsemő és gyermekgyógyász szakorvos. A szakorvosok foglalkoztatásával intézményünk törekvése arra irányul, hogy az ellátási területéhez tartozó minden beteget és rászorulót maradéktalanul és lehetőségekhez mérten a legmagasabb színvonalon lásson el.

A 4 fő hiányszakmát jelentő álláshely és 1 fő tartósan betöltetlen álláshely betöltésével a támogatás révén szakmai felkészültségünk javul az érintett területeken, a várakozási idő rövidebb, mely elősegíti a visszaesések és állapot rosszabbodások csökkentését, a betegek komfortérzete növekszik, az érintett szakterületek ellátásához való hozzáférés javul, racionálisabb erőforrás elosztás és erőforrás szervezés valósul meg.

Az intézményről és a jelenlegi fejlesztésekről bővebb információt a www.nkkorhaz.hu oldalon olvashatnak.

CsatolmányMéret
PDF icon Sajtóközlemény - 2013.04.11 (PDF)35.87 KB