Tájékoztató a látogatási tilalom enyhítéséről

Felelős kiadó: 
Titkárság

(Részlet a KDK/1924/1/2021-es iktató számú tájékoztatóból.)

"Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy intézményünkben 2021. május 21. napjától a teljes látogatási tilalom részleges látogatás tilalomra módosult.

A látogatás az alábbi feltételek teljesülése esetén történhet:

- A látogató érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvány hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül történt mintavételezés után végzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR teszttel kell rendelkezzen.

- A látogató érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvány hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül történt mintavételezés után végzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR teszttel kell rendelkeznie, amely a 18 év alattiakra is vonatkozik

- A látogatóknak mindvégig 3 rétegű sebészi vagy FFP2-FFP3, vagy ezzel azonos besorolású maszkot kell viselniük.

- A látogató a látogatáshoz való jogosultság igazolása érdekében köteles a védettségi igazolvány vagy a negatív SARS-CoV-2 PCR teszt bemutatására.

- Egy beteghez naponta egy látogató bemehet, maximum 60 perces időtartamra.

- Amennyiben a beteg állapota megengedi, az időjárás függvényében lehetőség szerint szabadtéren történjen a látogatás (ebben az esetben nincs korlátozva a látogatók száma).

- Kórházunk belépési pontjain továbbra is kötelező a testhőmérséklet mérése.

- A kórház teljes területén kötelező a szabályos maszkhasználat és a min. 1,5 méteres távolságtartás.

- A COVID-19 fertőzés miatt kezelt betegek — az Eütv. 11. (3)-(6) bekezdésben meghatározott esetek kivételével - nem látogathatók."

További részletekért kattintson a csatolmányra!

CsatolmányMéret
PDF icon Tájékoztató (pdf)638.69 KB